maanantai 21. toukokuuta 2018

Kaarina pyyhkeet

Suunnilleen vuosi sitten, kun koulut oli melkein loppu ja kaikki kouluun liittyvät työt oli tehty, ehdin valmistujaisia odotellessa suunnitella vielä muutamia töitä kotona kudottavaksi. Yhtenä suunnitelmana synty näiden käsipyyhkeiden rakenne. 
Omista varastoistani löyty vajaa kartio puuvillapellavaa, josta sitten tein niin pitkän loimen kuin mahdollista. Eihän siitä mitään huiman pitkää saanut, ei edes viittä metriä. 
Nyt alkuvuodesta oli viimein tuon loimen vuoro päästä kudottavaksi. Kyllähän sitä oli jo kaivannut vaihtelua mattojen paikutukseen, joten oli todella kiva päästä tekemään jotain huomattavasti kevyempää. 

 

Pyyhkeet kudoin rohdinpellavilla, joista lähes kaikki oli löytöjä kirpputoreilta. Kiitos äidilleni, joka pitää huolen, ettei materiaalit pääse loppumaan. Vain 2 puolaa vihreätä olin tilannut aikaisemmin muita töitä varten.

 

Pyyhkeitä tuosta loimesta tuli lopulta 5 kappaletta. Tykkään kyllä aika paljon tästä rakenteesta, joten ehkä joskus voisi tehdä lisää.


3 kommenttia:

 1. Onpa söpöt pyyhkeet! :) Ootko muuten vielä mukana Vuodenaika-haasteessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) joo no se kevään työ ei nyt onnistunut niin kuin olisin halunnut ja sitten meni motivaatio ja nyt se on edelleen mytyssä jossain nurkassa ja odottaa, että tekisin sille jotain...

   Poista
 2. Miten upeita kaikki ja hienosti suunniteltu!!

  VastaaPoista