maanantai 22. huhtikuuta 2019

Ananas -sukat

Viime aikaisesta blogihiljaisuudesta huolimatta olen saanut tehtyä joitain käsitöitä. Valmista ei ole tullut aivan samaan tahtiin kuin aikaisemmin, mutta jotain kuitenkin. Nyt yritän taas aktivoitua täällä blogin puolella, ja päivittää talven aikana (ja sitäkin ennen) neulomiani töitä tänne. 



Aloitetaan näistä viimeisimpänä valmistuneista Ananas -sukista. Nämä pitsisukat valmistuivat viikko sitten parin kuukauden neulomisen jälkeen. Toista sukkaa neuloin muutamana iltana myös teatterin lavalla. Paljon olen vuosien varrella neulonut ja näytellyt, mutta ensimmäistä kertaa tein niitä samaan aikaan. Ei mikään kaikista helpoin yhdistelmä varsinkaan kun piti väkisillä tehdä pitsiä eikä ihan perus sukkaa. Mikä on erikoisin paikka tai tilanne, jossa olet neulonut? 




Lanka Novita Nalle sahrami (285)
Ohje Pinterest
Puikot 3mm
Koko 40

Olen käyttänyt sukissa paljon pinterestistä löytyviä kaavioita, eivätkä nämä sukat tee siihen poikkeusta. Ja jälleen kerran poden huonoa omaatuntoa kun en pysty kertomaan lähteeksi muuta kuin pinterest. Tiedostan, että järkevintä olisi lopettaa noiden ohjeiden käyttäminen, joiden alkuperää en pysty selvittämään, sillä tässäkään tapauksessa en voi olla varma kuinka luvallisesti kyseinen ohje on nettiin jaettu. Tahdonlujuuteni ei kuitenkaan riitä pysyä erossa kaikista noista houkuttelevista ohjeista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti