maanantai 4. joulukuuta 2017

Valkoinen marraskuu

Tässä jälleen vuosi väriterapiaa -haasteen tiimoilta tekemiäni töitä. Kyseessä marraskuun valkoiset sukat vaikka eletäänkin jo joulukuuta. Pitäisi varmaan tsempata vielä vähän, että muistan julkaista vielä joulukuun punaisen työn ajallaan ennen kuin vuosi vaihtuu. 



Ensin tein puhtaan valkoisesta 7 veljestä -langasta palmikkosukat Novitan ohjeella. Nää oli ihan kiva tai ainakin nopea tehdä, sillä kuvio on todella helppo. Ehkä kuitenkin vähän tylsä malli neuloa. Varsinkin nyt kun on tullut tehtyä huomattavasti monimutkaisempiakin palmikkoja. 



Toisen parin tein luonnonvalkoisesta Nallesta. Tällä köynnös -mallilla olen neulonut aikaisemmin parit sukat normaalilla varrella, joten näistä halusin tehdä nilkkasukat. Pidempiin varsiin minulla ei olisi edes ollut riittävästi lankaa, joten sekin vaikutti tähän päätökseen. 


1 kommentti:

  1. Ihanat nuo nilkkamalliset! :) Kauniita toki molemmat, itsekin joskus tein tuolla Novitan ohjeella - ja oon samaa mieltä, oli vähän tylsä neuloa! Hassua, koska onhan lopputulos kiva. Väriterapiaa-työ täytyy itsekin muistaa tehdä ennen vuodenvaihdetta. En ole vielä päättänyt, mitä postailen haasteen tiimoilta. :D

    VastaaPoista