perjantai 9. helmikuuta 2018

Ruususet

Tilauksesta valmistui viime viikolla vaaleanpunaiset pitsisukat. Mielestäni lopputulos on oikein kiva. Hempeä vaaleanpunainen ja koristeellinen pitsi sopivat kauniisti yhteen. Omaan silmään kuvio muistuttaa hieman ruusunnuppuja, jotka tosin näissä sukissa on ylösalaisin. Kun kuvio muistuttaa ruusuja ja langan vrikin on Ruusu, ei sukkien nimi voi olla mikään muu kuin Ruusunen. 
Lanka Novita 7 Veljestä Ruusu (522)
Menekki 100g
Puikot 3,5mm
Koko 39
Pitsikuvio Pinterestistä


Tätä postausta kirjoittaessa aloin laskeskelemaan kuinka paljon olen jo tämän vuoden puolella ehtinyt neulomaan. Laskeskelin, että naisten sukkia on valmistunut jo 7 paria, yhdet miesten sukat ja yhdet vauvansukat. Lisäksi vielä kahdet lapaset. Pitäisiköhän sitä tehdä välillä jotain muutakin kuin neuloa? Ainakin vasemman käden etusormi alkaa näyttämään siltä, että loma voisi olla hyvästä. Lanka on nimittäin hietänyt siihen pienen punaisen patin, joka ei, onneksi ainakaan vielä, ole yhtään kipeä. 

Kunhan saan itseni raahattua kutomaan, saan pari juttua pois puista. Uusi loimikin jo odottaa tekijäänsä. Joten jos nyt hetken onkin ollut hiljaista kudonnan osalta, niin ei huolta, kyllä silläkin saralla kohta taas tapahtuu. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti