tiistai 13. helmikuuta 2018

Syreeninkukkia

Tällaiset sukkaunelmat valmistui alkuvuodesta. Pitsiä ja palmikkoa sisältävä kuviomalli on jälleen bongattu pinterestistä ja sovitettu sukkaan. 

Vasta tänä talvena olen alkanut pinterestistä etsimään inspiraatiota neulontaan. Ja sieltähän on löytynyt vaikka mitä ihania malleja! Nyt jo tallennettuja malleja on yli 100 kappaletta, joten ei taida ihan hetkeen tulla tekemisen puutetta. Vaikeampaa se on valita, mitä tekisi seuraavaksi. 

Lanka Novita Nalle Syreeni (742)
Menekki 77g
Puikot 3mm
Koko 39
Pitsikuvio Pinterestistä

5 kommenttia:

 1. Onpa kauniit! :) Malli ja väri mätsää hyvin. Mutta pieni pilkunviilaaja ja neulemallien tekijöiden puolustaja päässäni huomauttaa, että mikään neulemalli ei ole varsinaisesti 'Pinterestistä', vaan jostain muualta, ja jos mahdollista, niin olisi mallin tekijää kohtaan kohteliasta viitata suoraan alkup. lähteeseen. ;) Tosin tässä kohtaa (kokeilin) pinterestin linkki ei johtanut mihinkään, joten... :D Mutta noin niin kuin huomiona, krediitit suunnittelijoille jos mahdollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)
   Nii mä tiedän, että mikään ei ole alunperin pinterestistä. Tietenkin antaisin kaiken krediitin suoraan suunnittelijalle jos saisin sen vain selville. Se vaan kun linkit ei vie mihinkään, niin salapoliisin työ tyssää todella nopeasti. Miten sellaisessa tilanteessa tulisi toimia kun ainut mitä tiedän on että se löytyy pinterestistä? ja mahdollisesti siltä ulkomaalaiselta sivulta, jonne linkki vie...
   Nää on haasteellisia ja ongelman välttämiseksi mietin välillä, että olisiko parempi vain hylätä koko pinterest neulemallien osalta ja etsiä mallit muualta. Ainakin saattaisi tietää hieman paremmin mistä mallit ovat ihan oikeasti peräisin.

   Poista
  2. No näin mie vähän arvelin, mutta kommentoinpa kumminkin. ;) Ja niinpä, sehän se on just haasteellista, kun Pinterestissä on kaikkea ihanaa, mutta ei voi aina tietää, kuinka tekijäystävällisesti mitäkin on sinne ladattu. Siksi itse en mielelläni käytä sieltä malleja, joiden alkuperää ei voi jäljittää, vaikka toisaalta kukapa sitä vahtii. Ja niin kauan kun ei mitään myy omanaan, niin tavallaan käyttö on kai ok... Hankalaa! Kun ois kiva pystyä sanomaan, että kenen malli ja mistä. :)

   Poista
 2. Teetpä nättejä käsitöitä! Ihanat sukat :)

  VastaaPoista