tiistai 17. tammikuuta 2017

Hammastahnaa

Nää on niin hienot ja tykkään väreistä tosi paljon...
...Mutta siltikin ovat jääneet kovin vähäiselle käytölle. Kolmisen vuotta sitten nämä ovat valmistuneet, mutta käytössä ovat olleet arviolta kymmenen kertaa. Ainakin pysyvät hyvänä.

Syy tähän vähäiseen käyttöön on se, että ne ovat liian tiukat omaan jalkaan. Olen tehnyt sukat pienimmällä silmukkamäärällä, joka on ohjeessa. Ja aivan varmasti ärsyttää kun kuitenkin olisi ollut ohje leveämäänkin malliin. Miksi siis piti käyttää sitä kapeampaa? Sitä en tiedä. 

Ensimmäinen, jonka tein, on huomattavasti löysempi kun muistin vielä tehdä löysempää, enkä kiristänyt lankajuoksuja liikaa. Toisen kuvittelin tulevan samalla kireydellä, mutta eihän se ihan niin sitten kuitenkaan mennyt. 

Toiveissa kuitenkin päästä yli tästä pienoisesta kammosta kirjoneuletta kohtaan, ja neuloa jotkut oikein hienot ja hyvät jalkaan. 

Puikot: 3
Lanka: Turkoosi Araucania Ranco ja luonnonvalkoinen nalle
Ohje: Drops


2 kommenttia:

  1. Onpas ihanat! Haluaisin tehä jotkut tän tyyppiset, mutta en ole vaan sanut pitkään aikaan aikaiseksi aloittaa mitään... No ehkä vielä joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :D Itelläkin vähän tuo sama, että ei millään jaksaisi inspiroitua neulomaan mitään, sen takia pitää näitä vanhempia tekeleitä esittellä :)

      Poista